Intoxicación por liliáceas en gatos

Jody Bradock, Joanna White, Richard Malik

Facultad de Ciencias Veterinarias y Fundación para Estudios Postgraduados en Ciencias Veterinarias

Universidad de Sydney, Nueva Gales del Sur 2006

Aunque las liliáceas son flores usadas con frecuencia en arreglos florales, y los gatos a menudo tienen acceso a ellas, la mayoría de propietarios de gatos y floristas, y también muchos veterinarios, desconocen que la intoxicación por liliáceas es una causa potencial de fallo renal en gatos.

Continuar leyendo

Neteja de boca

Mantenir una correcta higiene bucal no solament és imprescindible per a les persones, sinó també per a les nostres mascotes. L'hàbit de netejar les dents al nostre gos li evitarà el mal alè i ajudarà a prevenir malalties renals, hepàtiques i cardíaques.

Continuar leyendo

Castració

Hem decidit  informar-vos sobre la esterilització dels gossos i els gats, perquè creiem que hi ha molta desconeixença i dubtes que han creat mites i falsedats sobre aquest tema.
La esterilització serveix per aconseguir un estat infèrtil dels nostres animals. Ho podem aconseguir per  un període temporal, amb l’administració de medicaments hormonals, o d’una manera permanent e irreversible mitjançant la cirurgia. 
Nosaltres ens centrarem amb la cirurgia, que  es l'opció més correcta quan no es té en ment tindré una camada.

Continuar leyendo

Trichinella

Actualment en la nostra clínica veterinària estem cercant Trichinella spiralis. en mostres d'animals de caça.

Aquí os mostrem una petita informació del cicle biológic  d'aquest paràsit.

 

La millor prevenció de la parasitosis és la cocció de la carn fins que quedi ben feta.

No s'hauría d'ingerir aliment cuit al microones, curat o fumat.

En la clínica veterinària Quiros estem disposats a fer una triconoscopia  mirant-los-hi les mostres de diafragma, llengua i maseters. Aixì els indicarem si aquestes mostres són lliures de Trichina.

 

Fins aviat

Leihmaniosis

(Foto: Bayer HealthCare)

 

Després de molts anys d'espera es começa a comercialitzar de manera imminent la vacuna contra la Leishmaniosis canina, "la malaltia del mosquit". Com molts saveu aquesta malaltia es transmesa per la picada d'una mosquita Flebothomus. No es el mosquit típic, és més petit, viu unes dues o tres setmanes i en aquest temps no es desplaça més enllà dels 200 metres. Això fa que hagi zones de les nostres contrades en que no hi visqui i d'altres que sí.

Continuar leyendo

United Kingdom Bookmaker CBETTING claim Coral Bonus from link.